Ervaringen

Gastenboek

Monique van Zurk:
Christina je spreekt de taal van het hart!
Elke voorstelling die ik zie raak je mij doordat het puur is. Dat weet je te bereiken met jonge kinderen en oude 'kinderen' prachtige verhalen vertolkt in sfeervolle magie mede dankzij de mooie belichting en muziek van Gilian

Jullie zijn TOP!


Moniek Sanders:
Wij vonden Molletje Bim ook een enorm succes, wat waren de kinderen enthousiast! Het thema sloot perfect aan en dat kon je zien aan de reacties van de kinderen. Wat ons betreft zeker weer voor herhaling vatbaar!
Floor Knuit:
Lieve Koekla, wat kregen wij veel bijzondere reacties vanuit kinderen en ouders dat jullie geweest waren. Echte echte magie.Ik hoop jullie nog vaker te mogen verwelkomen. Het was echt grandioos. Bedankt voor jullie komst.
Michel Poletti - director of the Puppet festival Lugano:
Thank you for your show Aladdin, full of elegance and smile. Christina is a real good performer with a real presence on stage and a very pleasant way to move - kind of dancing.Bedankt voor jullie bijdrage aan ons 50-jarig jubileum!
Kristien Cuppens:

Vanmorgen zag ik, samen met een mooie gevulde tribune kleuters, de voorstelling Molletje Bim.Een voorstelling die alles heeft waar theater voor staat: verwondering, expressie en ontroering.

Zo mooi in eenvoud en toch gelaagd.
En – hoewel al op vele plekken ter wereld gespeeld – gebracht met erg veel liefde.

Bijzonder gewaardeerd, door kinderen en leerkrachten.
En dus zeker het onthouden waard,
voor een volgend seizoen,
een andere gelegenheid.

Karin de Boer:

Superleuke voorstelling gezien vandaag in theater Concordia. De Kikkerprinses was echt genieten. Groep 2-3 van Basisschool St. Jan is er nog niet over uitgepraat. Bedankt!


Theater Landgraaf:
Wij hebben genoten van molletje Bim!
Zoals altijd wisten jullie de aandacht van de kinderen én volwassenen vast te houden van begin tot eind
En dat is geen ‘kattenpis’ op een buitenmarkt waar alles een beetje rommeliger dan anders verloopt.
Ankie de Kort:
Hartelijk bedankt voor jullie geweldige bijdrage aan de geslaagde Kastelendag 2019! Wij krijgen veel complimenten voor jullie prachtige voorstelling de Kikkerprinses!
Faat Oumansour:

Koekla je bent zo'n creatief persoon dat je zelfs in de voorstelling de verschillende culturen weet te verbinden! Ga zo door. We kijken uit naar je volgende voorstelling.

Marjolein:
Wat was het weer een geweldig mooie en fantastisch uitgevoerde voorstelling! De kinderen hebben genoten van het spannende sprookje Aladdin, wat was het betoverend en wat een aandacht bleven de kinderen houden voor alles wat er gebeurde.
OCCI Kinderpret:
Occii Kinderpret Super bedankt namens 101 kindjes en ouders en BSO-begeleiders voor een prachtige fantastische sprookjesmiddag Koekla!
Sander Amerongen:

We zijn zeer blij dat we jullie hebben gevonden en we zijn zeer tevreden over jullie professionaliteit.
Wat is Christina goed zeg! Haar stem, bewegingen en enthousiasme is uniek bewonderenswaardig! De poppen zijn zo mooi! De muziek, geluiden en verlichting adembenemend!


Caroline Seerb:

Het Spookje was in 1 woord prachtig!! Doe zo verder. Hier hebben we met z'n allen heel erg genoten!! Ook jouw uitdrukkingen vond ik zo mooi, ook als je even niet zelf meespeelde. Mooi decor, prachtige verlichting, geluid, media. Een compleet spel.

Danilo Liwanag:
Your show at the Quanzhou China Festival was truly amazing. As I had said; you’re not only a good puppeteer but also a versatile theater actress. I have watch closely your moves in managing the manipulation of all your puppets and its wow! terrific.
Marjolijn OBS Het Bossche Broek:
Vandaag hebben de kleuters en hun leerkrachten weer ontzettend genoten van jullie fantastische voorstelling! Dit keer keken wij naar een nieuwe voorstelling van jullie: Het Spookje. Wat een kwaliteit op alle gebieden: De uitvoering weer zo professioneel, de teksten precies goed, de muziek zo mooi samengesteld, de spanning en ontspanning goed afgewisseld, het verhaal. Het was ronduit weer geweldig!
Bedankt en graag tot ziens op Het Bossche Broek.
OBS Harry Bannink:

Elk jaar als Koekla in het kunstmenu staat kijken wij niet verder..... Iets mooier dan met de kleuters naar een voorstelling van Koekla kijken is er niet! Gisteren en vandaag bezochten we "kabouter Thijm". Het was weer geweldig!!! Tot volgend jaar


Nele:

Vandaag naar jullie voorstelling 'Kabouter Thijm' te Opwijk (B) geweest. Het decor, de prachtige poppen, de betoverende sfeer en de spannende dialogen tussen de poppen ... Een aanrader. Heel knap wat jullie met twee neerzetten

Mira Beckers - Theater Landgraaf:

Het was weer volle bak. Van jong tot oud heeft genoten van jullie voorstelling. Het prachtige poppenspel van Christina, de mooie wendbare decors prachtig verlicht door Gillian, en last but not least de prachtige poppen! We zien jullie graag terug volgend seizoen in theater Landgraaf!


Rob van der Horst:
Basis school de Zuidwester uit Haarlem, hebben met de groepen 1 & 2 naar de voorstelling De Kikker Prinses gekeken. De kinderen en de leerkrachten hebben erg genoten. van de mooie poppen en het decor en natuurlijk van het betoverend verhaal. Tot snel met een nieuw voorstelling.
Jaap Lotstra:

Werkelijk alle aspecten van Kabouter Thijm waren geweldig, zowel het verhaal, het spel, de poppen, decor, licht en geluid. Ondanks dat het voor kleine kinderen is gemaakt was het ook voor ons volwassenen zeer vermakelijk. Dat is het kenmerk van kwaliteit!


Dianne van Kaathoven:

Superbedankt voor vandaag, de kinderen hebben genoten! Echt in 1 woord Geweldig, complimenten! Hiep Hoi kinderfestival Beek en Donk

Victoria: 

Wat een fantastische, vrolijke en een mooie voorstelling was Duimelijntje. We hebben al bijna alle voorstellingen gezien. Alleen Aladdin nog niet, voor deze voorstelling heb ik gelijk kaartjes besteld. Christina je doet het echt fantastisch!!! Ga zo door!!!


Basisschool het Palet:

Wat een prachtige voorstelling Molletje Bim! Onze kinderen hebben ervan genoten! Wat een mooie poppen en decor en een mooi verhaal! Het is een echte aanrader!


Linda Spinoy - Theater Hof ten Hemelrijk:

Ik ben deze morgen naar Molletje Bim gaan kijken. Ik denk dat ik, samen met alle kindjes die de voorstelling gezien hebben, kan zeggen dat zij ronduit schitterend was! Het was de eerste maal dat Theater Koekla bij ons te gast was, maar ik hoop dat het zeker niet de laatste maal zal zijn!


Toi van Gelder:

Voortreffelijk kindertheater. fantasievol, warm, grappig, heel mooi verzorgd en prachtig gespeeld. complimenten van een professional. www.fysiek-theater.nl

Martine Karregat: 

Net de prachtige voorstelling Duimelijntje gezien. Een aanrader voor iedere school! Wij zien nu al uit naar de volgende voorstelling van Poppentheater Koekla! Bedankt voor de fijne voorstelling, ook namens de kinderen! Groet, Leerkrachten en kinderen van de Sint Vincentiusschool te Volendam.


Yvonne Aldenzee:

Onze mensen hebben volop genoten! Het was zo bijzonder om te zien, dat zelfs mensen die dit soort activiteiten normaal niet aankunnen, nu intens zaten te genieten! Het was een feest voor oog en oor! ORO dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking.


OCCI Kinderpret:

Wat een prachtige middag, Christina en Gilian , met jullie drukbezochte nieuwste voorstelling Masha en de beer! Dit is al het 18e jaar op een rij van een supermooie samenwerking... Dat er nog lang veel kinderen mogen genieten van al jullie moois!